/Απαλλαγείτε από τον πόνο και τους κιρσούς.
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΦΛΕΒΙΤΙΔΑΣ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ

Απαλλαγείτε από τον πόνο και τους κιρσούς.

AdobeStock 129705992 Preview 300x200 - Απαλλαγείτε από τον πόνο και τους κιρσούς.“Οι διατεταμένες φλέβες, ο πόνος και η αιμορραγία είναι τα συμπτώματα των κιρσών στις φλέβες των ποδιών μας, επηρεάσουν την εικόνα ενός ατόμου, την ικανότητά του να κάνει τη δουλειά του και οδηγούν σε αυξηση της πιθανότητας για φλεβικές θρομβώσεις” τονίζει ο αγγειοχειρουργός Γ. Ελευθερίου

Οι κιρσοί, συχνοί στα πόδια, είναι διευρυμένες, ελικωειδείς φλέβες που μπορεί να εμφανιστούν ως αποτέλεσμα κληρονομικής προδιάθεσης ή παρατεταμένης ορθοστασίας. Για πολλούς ανθρώπους, οι κιρσοί είναι απλά μια καλλυντική ανησυχία, στην πραγματικότητα όμως αποτελούν ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αυξάνει σημαντικά την πιθανότητα των φλεβικών θρομβώσεων στα κάτω άκρα και προκαλούν πόνο και δυσφορία.

Η αντιμετώπιση ξεκινά με τις κάλτσες συμπίεσης πρώτα. Αυτό που κάνουν οι κάλτσε είναι να βοηθούν την επαναφορά του αίματος στην καρδιά.

Αλλά οι κάλτσες δεν αποτελούν οριστική λύση. Με την βοήθεια του ενδιαυλικού laser οι κιρσοί αντιμετωπιζονται οριστικά, άμεσα, χωρίς μετεγχειρητικό πόνο ή την ανάγκη νοσηλείας. Με την τοποθέτηση μιας οπτικής ίνας laser εξαχνώνουμε τη φλέβα από μέσα προς τα έξω και έτσι καταστρέφοντας την ανεπαρκούσα φλέβα θεραπεύουμε οριστικά το πρόβλημα των κιρσών ανώδυνα και οριστικά.

Αυτή η διαδικασία συχνά επιτρέπει στους ασθενείς να επιστρέψουν στο κανονικό τους επίπεδο εργασίας αμέσως μετά την επέμβαση.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη θεραπεία των κιρσών, κάντε κλικ εδώ.

www.kirsi.gr