/Εκλογές Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών ( ΙΣΑ ) 21/10/2018
Εκλογές Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

Εκλογές Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών ( ΙΣΑ ) 21/10/2018

Εκλογές Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
Γ. Ελευθερίου, υποψήφιος για το ΔΣ και τον ΠΙΣ για τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών με τη ΔΗ.Κ.Ι – ΙΣΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΣΑ 2018

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η στιγμή που θα δώσουμε την απάντησή μας σε όλα όσα μας υπέβαλαν τα τελευταία χρόνια ΕΦΤΑΣΕ! Οι εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών είναι η στιγμή να στείλουμε το μήνυμα μας σε αυτούς που καθημερινά επιχειρουν την απαξίωση του ιατρικού λειτουργήματος.


Καθημερινά ζούμε την εξόντωση του ελεύθερου επαγγελματία μέσω της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών, την απαξίωση του νοσοκομειακού ιατρού με μισθούς πείνας και άθλιες συνθήκες εργασίας, την απελπισία των νέων ιατρών μπροστά στο φάσμα της ανεργίας και την αναγκαστική μεταναστευση τους στο εξωτερικό. Βλέπουμε την πλήρη απαξίωση των ιατρών και την άνευ προηγουμένου αδιαφορία του Υπουργείου Υγείας και της Κυβέρνησης για τα ζητήματα τους!

Μέσα σε αυτό το κλίμα η ΔΗ.Κ.Ι. – Ι.Σ.Α προσπαθεί να αναδείξει με ήρεμη φωνή, βιώσιμες προτάσεις και αποφασιστικότητα, το δικαίωμα των ιατρών για ένα καλύτερο μέλλον, το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και την επαγγελματική επιβίωση. Από την πρώτη στιγμή διεκδικούμε το αυτονόητο, να ανοίξει ισότιμα το σύστημα υγείας σε ΟΛΟΥΣ, διεκδικήσαμε και διεκδικούμε το δικαίωμα στην εργασία, στην εκπαίδευση, στη πληρωμή των υπηρεσιών μας, στην αναβάθμιση των υποτιμημένων ιατρικών αμοιβών!

Γνωρίζω ότι σε ένα κλίμα φτωχοποίησης και αποπροσανατολισμού η εύκολη λύση είναι η αποχή και η απαξίωση των οργάνων, ποτέ όμως η αποχή από τα κοινά ΔΕΝ είναι η λύση! Αυτός είναι ο λόγος που σας ΚΑΛΩ σε συμμετοχή στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών ( ΙΣΑ) και την υπερψήφιση του ψηφοδελτίου της ΔΗ.Κ.Ι. – Ι.Σ.Α. Ο αγώνας μας είναι αγώνας κατά της ανικανότητας, της φτωχοποίησης, της αθλιότητας και της ανεργίας! Είναι αγώνας για να εξασφαλίσουμε ίδιες δυνατότητες σε ΟΛΟΥΣ, είναι σε τελική ανάλυση αγώνας αξιοπρέπειας και επιβίωσης!


Η προσωπική μου δράση έχει πάντα ένα και μόνο ένα στόχο, την προάσπιση των επαγγελματικών και επιστημονικών δικαιωμάτων ΟΛΩΝ των ιατρών. Πιστεύω ότι όλα αυτά τα χρόνια κατάφερα να αναδείξω επαρκώς τα ζητήματα που απασχολούν τους γιατρούς. Έτσι θα συνεχίσω, ΖΗΤΩ την ψήφο σας στις επόμενες εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών όπου θα είμαι υποψήφιος για το ΔΣ του ΙΣΑ και υποψήφιος εκλέκτορας του ΠΙΣ με τη ΔΗ.Κ.Ι. – Ι.Σ.Α


Σας καλώ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

ΣΤΙΣ 21 & 22 / 10 στις εκλογές του ΙΣΑ όλοι μαζί στέλνουμε ηχηρό μήνυμα και ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ