ΚΙΡΣΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΜΕΣ (ΦΛΕΒΙΤΙΔΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΜΕΣ)

Νέα πρωτοποριακή μέθοδος θεραπείας των κιρσών με ειδική φλεβική κόλλα

Χωρίς αναισθησία και τομές, άνευ μετεγχειρητικού πόνου, άμεση κινητοποίηση

Η μέθοδος αντιμετώπισης της φλεβικής ανεπάρκειας και των κιρσών με τη χρήση ειδικής κόλλας σύγκλησης αποτελεί την πλέον σύγχρονη και ανώδυνη μέθοδο θεραπείας των κιρσών για τον ασθενή. Είναι ελάχιστα επεμβατική, ιδιαίτερα ασφαλής και με άριστα αποτελέσματα. Εξαλείφει την πιθανότητα θερμικού τραύματος του δέρματος ή νευρικής βλάβης, ελαχιστοποιεί τον μετεγχειρητικό πόνο και επιτρέπει την άμεση κινητοποίηση του ασθενούς αμέσως μετά την επέμβαση χωρίς την χρήση ελαστικής κάλτσα. Με τη χρήση μόνο μιας βελόνας και τον καθετηριασμό της ανεπαρκούσας φλέβας αντιμετωπίζονται οριστικά οι κιρσοί των κάτω άκρων. Η όλη διαδικασία έχει σχεδιαστεί με σκοπό την άμεση επαναφορά του ασθενή στην καθημερινή του δραστηριότητα χωρίς την ανάγκη νοσηλείας. Πληθώρα κλινικών μελετών έχουν αποδείξει την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της μεθόδου για την θεραπεία των κιρσών καθώς έχει πάρει έγκριση από τους αρμόδιους ευρωπαϊκούς και αμερικάνικους φορείς (CE, FDA).

Πριν την θεραπεία θεραπεία των κιρσών με φλεβική κόλλα

Πριν από την εφαρμογή της νέας μεθόδου θεραπείας των κιρσών ο ασθενής υποβάλλεται σε εξέταση με υπερήχους από τον θεράποντα ιατρό καθώς είναι σημαντικό να μελετηθεί η μορφολογία του φλεβικού συστήματος.

Κατά την διάρκεια της θεραπείας των κιρσών με σούπερ κόλλα

Τι ακολουθεί μετά την θεραπεία των κιρσών με φλεβική κόλλα;

Μετά την θεραπεία οι φλέβες λειτουργούν καλύτερα και οι κιρσοί υποχωρούν σταδιακά μέχρι την σχεδόν πλήρη εξαφάνιση τους.

Πόσο αποτελεσματική είναι η νέα μέθοδος θεραπείας των κιρσών;

Σύμφωνα με την διεθνή βιβλιογραφία το ποσοστό επιτυχίας προσεγγίζει το 99% με πολύ λιγότερες επιπλοκές σε σχέση με την χρήση Laser ή ανοικτής χειρουργικής επέμβασης, Είναι δυνατόν να αντιμετωπιστούν και τα δύο κάτω άκρα κατά την διάρκεια της επέμβασης, δεν χρειάζονται ελαστικές κάλτσες όπως απαιτείται στις άλλες μεθόδους και ο ασθενής θεραπευμένος πλέον μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην εργασία του.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αντιμετώπισης των κιρσών με τη νέα μέθοδο;

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε σήμερα τον Δρ. Γ. Ελευθερίου, Αγγειοχειρουργό, Διευθυντή αγγειοχειρουργικής “Metropolitan Hospital”

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-7474184