/Πόσο αυξάνεται ο κίνδυνος θρόμβωσης από τους κιρσούς ;
Θρομβοφλεβίτιδα

Πόσο αυξάνεται ο κίνδυνος θρόμβωσης από τους κιρσούς ;

09054flebiki thrombosi 666x399 - Πόσο αυξάνεται ο κίνδυνος θρόμβωσης από τους κιρσούς ;

Ο αγγειοχειρουργός Δρ. Γ. Ελευθερίου σας ενημερώνει σχετικά με το πόσο αυξάνουν οι κιρσοί των κάτω άκρων την πιθανότητα θρομβώσεων.

Η φλεβική θρόμβωση είναι μία παθολογική οντότητα κατά την οποία σχηματίζεται ένας θρόμβος σε μία φλέβα του σώματος, συνήθως των κάτω άκρων. Πρόκειται για μία όχι σπάνια κατάσταση, που διαφεύγει συχνά της προσοχής και αποτελεί σημαντικό παράγοντα νοσηρότητας και θνητότητας αν δεν εντοπισθεί και αντιμετωπισθεί αποτελεσματικά.

Ο ΔΡ. Γ. ΕΛΕΥΘΕΡΊΟΥ αποφοίτησε από την ιατρική σχολή Αθηνών. Απέκτησε την ειδικότητα της αγγειοχειρουργικής το 2001. Το 2000 ανακηρύχθηκε ΔΙΔΑΚΤΟΡ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών με ΑΡΙΣΤΑ. Μετεκπαιδεύτηκε σε αγγειοχειρουργικά κέντρα του εξωτερικού. Εργάζεται ως Διευθυντής στο Νοσ. Metropolitan. Ιδιαίτερα κλινικά του ενδιαφέροντα αποτελούν: Η θεραπεία κιρσών και ευρυαγγειών με Laser. Η αντιμετώπιση στενώσεων καρωτίδων Η ενδαγγειακή και ανοικτή αντιμετώπιση ανευρυσμάτων κοιλιακής αορτής. Η αντιμετώπιση ισχαιμίας των κάτω άκρων Η αντιμετώπιση φλεβικών θρομβώσεων και φλεβικών ελκών. Για περισσότερες πληροφορίες και για ραντεβού καλέστε στο 2107474184

www.kirsi.gr