/Αγγειοχειρουργικό – Αγγειολογικό Ιατρείο Γ. Ελευθερίου
Αγγειολόγος Γ. Ελευθερίου

Αγγειοχειρουργικό – Αγγειολογικό Ιατρείο Γ. Ελευθερίου

Το Αγγειοχειρουργικό – Αγγειολογικό Αθηνών είναι εξειδικευμένο στην αντιμετώπιση των φλεβικών και αρτηριακών παθήσεων τόσο με τις κλασσικές μεθόδους όσο και με τις νεώτερες (stents, μπαλόνια, ενδοαυλικό μοσχεύματα. O Αγγειοχειρουργός Γ. Ελευθερίου απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών είναι επιστημονικά υπεύθυνος.Το τελικό αποτέλεσμα είναι η καλύτερη υγεία, η καλύτερη εμφάνιση, η καλύτερη ποιότητα ζωής σας. Με επιτυχία και ασφάλεια αντιμετωπίζονται ευρυαγγείες, κιρσοί, φλεβικά έλκη, στενώσεις καρωτίδων, ανευρύσματα κοιλιακής αορτής, ισχαιμία κάτω άκρων, φλεβικές θρομβώσεις, διαβητικά πόδια, αρτηριοφλεβικές επικοινωνίες.

Ιδιαίτερα για τις φλεβικές παθήσεις, σε έναν άρτια εξοπλισμένο χώρο, γίνεται διάγνωση των παθήσεων και λεπτομερής χαρτογράφηση του φλεβών με έγχρωμο Duplex (Triplex) ενώ εφαρμόζονται όλες οι τεχνικές που επιβάλλονται από τη σύγχρονη Αγγειοχειρουργική και Φλεβολογία . Αυτές περιλαμβάνουν τη σκληροθεραπεία με υγρό και αφρό, με ή χωρίς υπερηχογραφική καθοδήγηση, τη θερμοπηξία, τις mini φλεβεκτομές και φυσικά την ενδαυλική αποκατάσταση με Laser. Οι τεχνικές αυτές εφαρμόζονται μεμονωμένα ή σε συνδυασμό, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενούς έτσι ώστε το τελικό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό. Είναι ανώδυνες, με μεγάλη διάρκεια και πολύ μικρό ποσοστό υποτροπών ενώ επιτρέπουν στο ασθενή την επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες και την εργασία του ακόμη και την ίδια ημέρα.

W2 150x150 - Αγγειοχειρουργικό - Αγγειολογικό Ιατρείο Γ. ΕλευθερίουΥπεύθυνος του κέντρου είναι ο Αγγειοχειρουργός Γ. Ελευθερίου απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Ο ιατρός ειδικεύτηκες σε μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας και του εξωτερικού και στη συνέχεια έλαβε τον τίτλο του διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ. Έκτοτε έχει εργαστεί σε μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας και διατελεί Διευθυντής Αγγειοχειρουργικής στο Νοσοκομείο “Metropolitan”

Με πολυετή εμπειρία τόσο στην κλασική αγγειοχειρουργική όσο και στις σύγχρονες μεθόδους της ενδαγγειακής χειρουργικής (“minimal invasive surgery”) και ιδιαίτερα στην ελάχιστα επεμβατική αντιμετώπιση των κιρσών με Laser και την ενδοαυλική αντιμετώπιση ανευρυσμάτων κοιλιακής αορτής καθώς και την αντιμετώπιση αγγειακών στενώσεων με stents, εγγυάται άρτια αντιμετώπιση των αγγειακών παθήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες και για ραντεβού καλέστε στο 2107474184

https://www.aggeioxeirourgos.eu/
https://www.kirsi.gr/
https://www.facebook.com/aggeio/