/Πόσο διαρκεί η νοσηλεία των κιρσών των κάτω άκρων;
Θεραπεία κιρσών κάτω άκρων

Πόσο διαρκεί η νοσηλεία των κιρσών των κάτω άκρων;

Ο αγγειοχειρουργός Δρ. Γ. Ελευθερίου σας ενημερώνει σχετικά με τη διάρκεια νοσηλείας των κιρσών σε περίπτωση που επιλεγεί η αντιμετώπιση των κιρσών με Laser.

Η θεραπεία των κιρσών με laser γίνεται χωρίς γενική αναισθησία και οι ασθενείς κινητοποιούνται μετά από λίγες ώρες.Πέραν αυτού όμως επιπλοκές όπως εκχυμώσεις, αιμωδίες και φλεγμονές παρουσιάζονται σε εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά.

Η όλη θεραπευτική διαδικασία διαρκεί 30 λεπτά. Με τη βοήθεια υπερήχων καθετηριάζεται η ανεπαρκούσα φλέβα και στη συνέχεια προωθείται εντός αυτής η οπτική ίνα laser.

Αφού ελεγχθεί η ορθή θέση της 2 εκατοστά από σαφηνομηριαία συμβολή και γίνει έγχυση τοπικού αναισθητικού καθ όλη την πορεία της φλέβας, στη συνέχεια ενεργοποιείται το laser και καθώς αποσύρεται με συγκεκριμένο ρυθμό προκαλεί τη θερμική εξάχνωση της και καταργεί με οριστικό τρόπο την πάσχουσα Φλέβα. Η κατάργηση της συγκεκριμένης φλέβας όχι μόνο δεν έχει επίπτωση στη φυσιολογική λειτουργία του άκρου αλλά θεραπεύει οριστικά το πρόβλημα της φλεβικής ανεπάρκειας και των κιρσών. Όπως προαναφέρθηκε η όλη διαδικασία διαρκεί 30 λεπτά, χωρίς να απαιτείται γενική αναισθησία, τομές και ο/η ασθενής επιστρέφει στο σπίτι του το ίδιο βράδυ της θεραπείας.

Ο ΔΡ. Γ. ΕΛΕΥΘΕΡΊΟΥ αποφοίτησε από την ιατρική σχολή Αθηνών. Απέκτησε την ειδικότητα της αγγειοχειρουργικής το 2001. Το 2000 ανακηρύχθηκε ΔΙΔΑΚΤΟΡ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών με ΑΡΙΣΤΑ. Μετεκπαιδεύτηκε σε αγγειοχειρουργικά κέντρα του εξωτερικού. Εργάζεται ως Διευθυντής στο Νοσ. Metropolitan. Ιδιαίτερα κλινικά του ενδιαφέροντα αποτελούν: Η θεραπεία κιρσών και ευρυαγγειών με Laser. Η αντιμετώπιση στενώσεων καρωτίδων Η ενδαγγειακή και ανοικτή αντιμετώπιση ανευρυσμάτων κοιλιακής αορτής. Η αντιμετώπιση ισχαιμίας των κάτω άκρων Η αντιμετώπιση φλεβικών θρομβώσεων και φλεβικών ελκών.
Για περισσότερες πληροφορίες και για ραντεβού καλέστε στο 2107474184

www.kirsi.gr