/ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΔΡ. Γ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
ΑΓΓΕΙΟΛΟΓΟΣ

ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΔΡ. Γ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ


Το Αγγειοχειρουργικό – Αγγειολογικό Αθηνών

είναι εξειδικευμένο στην αντιμετώπιση των φλεβικών και αρτηριακών παθήσεων σε όλες τους τις μορφές τόσο με τις κλασσικές μεθόδους όσο και με τις νεώτερες (stentsμπαλόνιαενδοαυλικά μοσχεύματα). Με επιτυχία και ασφάλεια αντιμετωπίζονται κιρσοίφλεβίτιδαφλεβικά έλκηευρυαγγείεςστενώσεις καρωτίδωνανευρύσματα κοιλιακής αορτήςισχαιμία κάτω άκρωνφλεβικές θρομβώσειςδιαβητικά πόδιααρτηριοφλεβικές επικοινωνίες.

Ιδιαίτερα για τις φλεβικές παθήσεις,


σε έναν άρτια εξοπλισμένο χώρο, γίνεται διάγνωση των παθήσεων και λεπτομερής χαρτογράφηση του φλεβών με έγχρωμο Duplex (Triplex) ενώ εφαρμόζονται όλες οι τεχνικές που επιβάλλονται από τη σύγχρονη Αγγειοχειρουργική και Φλεβολογία . Αυτές περιλαμβάνουν τη σκληροθεραπεία με υγρό και αφρό, με ή χωρίς υπερηχογραφική καθοδήγηση, τη θερμοπηξία, τις mini φλεβεκτομές και φυσικά την ενδοαυλική αποκατάσταση με λέιζερ (laser). Οι τεχνικές αυτές εφαρμόζονται μεμονωμένα ή σε συνδυασμό, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενούς έτσι ώστε το τελικό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό. Είναι ανώδυνες, με μεγάλη διάρκεια και πολύ μικρό ποσοστό υποτροπών ενώ επιτρέπουν στο ασθενή την επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες και την εργασία του ακόμη και την ίδια ημέρα.


Υπεύθυνος του κέντρου είναι ο Αγγειοχειρουργός – Αγγειολόγος Γ. Ελευθερίου, Διευθυντής Αγγειοχειρουργικής στο Νοσοκομείο Μετροπόλιταν


απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Ο ιατρός ειδικεύτηκες σε μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας και του εξωτερικού και στη συνέχεια έλαβε τον τίτλο του διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ. Έκτοτε έχει εργαστεί σε μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας και διατελεί Διευθυντής Αγγειοχειρουργικής στο Νοσοκομείο “Metropolitan”. Είναι εξειδικευμένος σε όλες τις επεμβατικές μεθόδους που αφορούν τόσο τις αρτηριακές παθήσεις (τοποθέτηση stent) όσο και στην ελάχιστα επεμβατική θεραπεία των κιρσών των κάτω άκρων. 

Με πολυετή εμπειρία τόσο στην κλασική αγγειοχειρουργική όσο και στις σύγχρονες μεθόδους της ενδαγγειακής χειρουργικής(“minimal invasive surgery”). Ο ιατρός διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στην ελάχιστα επεμβατική αντιμετώπιση των κιρσών με λέιζερ (laser) και την ενδοαυλική αντιμετώπιση ανευρυσμάτων κοιλιακής αορτής καθώς και την αντιμετώπιση αγγειακών στενώσεων με stents, εγγυάται άρτια αντιμετώπιση των αγγειακών παθήσεων.

Ο Αγγειοχειρουργός Γεώργιος Ελευθερίου, φοίτησε στην Ιατρική σχολή των Αθηνών, όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 1990. Ειδικεύτηκε στην αγγειοχειρουργική και έλαβε τον τίτλο του Αγειοχειρουργού το 2001.

  • 15-10-90 αποκτάει το πτυχίο του με βαθμολογία “ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ”
  • 16-11-1990 αποκτάει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος στην Ελλάδα και ακολουθεί στις
  • 23-12-1993 η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος στη Μεγάλη Βρετανία.
  • Με ανοδική πορεία στις 6-10-2000 έρχεται ο τίτλος του διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό «ΑΡΙΣΤΑ».
  • Το 2001 υπηρετώντας στην ΄Β Προπαιδευτική Χειρουργική του Πανεπιστημίου Αθηνών και στην Αγγειοχειρουργική Κλινική του ΠΓΝΑ “Γεννηματά” αποκτά ι την άδεια ασκήσεως της αγγειοχειρουργικής ειδικότητας.
  • Η μετεκπαίδευσή του συνεχίζεται αδιάκοπα σε μεγάλα αγγειοχειρουργικά κέντρα της Ευρώπης και της Αμερικής.
  • Από το 2001 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας γιατρός επί της Λ. Κηφισίας 18 και επιστημονικά υπεύθυνος του Αγγειοχειρουργικού – Αγγειολογικού Αθηνών.
  • Το 2002 ξεκίνησε να εργάζεται ως επιμελητής της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου “Ερρίκος Ντυνάν” και εν συνεχεία υπεύθυνος του αγγειοχειρουργικού τμήματος του 7ου Νοσοκομείου ΙΚΑ.
  • Το 2005 ανέλαβε ως Αν. Διευθυντής του νοσοκομείου “Metropolitan”
  • Το 2016 έλαβε τον τίτλο του Διευθυντή Αγγειοχειρουργικής στο ίδιο νοσοκομείο.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

  • Μέλος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (Π.Ι.Σ.)
  • Μέλος του Δ.Σ. και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Αγγειοχειρουργικής Εταιρείας.
  • Γενικός Γραμματέας Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (Ι.Σ.Α)
  • Συγγραφή και δημοσίευση άνω των 25 εργασιών σε ελληνικά και ξένα περιοδικά
  • Συμμετοχή σε πληθώρα διεθνών και ελληνικών συνεδρίων με θέμα τις νεώτερες εξελίξεις στην Αγγειοχειρουργική.

Ιδιαίτερα κλινικά του ενδιαφέροντα αποτελούν:

  • Η θεραπεία κιρσών και ευρυαγγειών κάτω άκρων με χρήση σκληροθεραπείας, RF ή Laser και τέλος με χρήση φλεβικής κόλλας.
  • Η αντιμετώπιση στενώσεων καρωτίδων τόσο χειρουργικά όσο και με τη χρήση ενδοναρθήκων (stent).
  • Η ενδαγγειακή και ανοικτή αντιμετώπιση ανευρυσμάτων κοιλιακής – θωρακικής αορτής.
  • Η αντιμετώπιση ισχαιμίας των κάτω άκρων με εκτέλεση παρακαμπτήριων επεμβάσεων (by pass) ή ενδοαυλικά με χρήση ενδοναρθήκων.
  • Η αντιμετώπιση φλεβικών θρομβώσεων.

Μέσα σε ένα φιλικό και πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο, με προσωπικό άρτια ενημερωμένο, βασιζόμενος σε αποδεδειγμένες μεθόδους θεραπείας και εφαρμόζοντας απόλυτα τις σύγχρονες τεχνικές εργάζεται με σκοπό να προσφέρει αξιόπιστες λύσεις σε κάθε είδους αγγειακών προβλημάτων. Με αναλυτική και κατανοητή στον ασθενή διάγνωση αντιμετωπίζοντας επιτυχώς κάθε μορφή φλεβικής νόσου (κιρσοί, ευρυαγγείες, φλεβικά έλκη, θρόμβωση, φίστουλες κ.ά.) ή αρτηριακής νόσου. Με μοναδικά κριτήρια τις αρχές της ιατρικής και σύμμαχο τις σύγχρονες τεχνικές καθιστά την θεραπεία απλούστερη, ανώδυνη και ασφαλέστερη.

Το Αγγειοχειρουργικό-Αγγειολογικό Αθηνών εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση όλων των φλεβικών και αρτηριακών παθήσεων. Με επιτυχία και ασφάλεια αντιμετωπίζονται ευρυαγγείες, κιρσοί, φλεβικά έλκη, στενώσεις καρωτίδων, ανευρύσματα κοιλιακής αορτής, ισχαιμία κάτω άκρων, φλεβικές θρομβώσεις, διαβητικά πόδια, αρτηριοφλεβικές επικοινωνίες.

Επιστημονικά υπεύθυνος είναι ο Αγγειοχειρουργός Δρ. Γ .Ελευθερίου απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, ο οποίος με την πολυετή εμπειρία του από την εξειδίκευσή του σε μεγάλα κέντρα του εξωτερικού και μεγάλα νοσοκομεία των Αθηνών έλαβε με ΑΡΙΣΤΑ τον τίτλο του διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Έκτοτε έχει εργαστεί σε μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας και διατελεί Διευθυντής Αγγειοχειρουργικής στο Νοσοκομείο “Metropolitan”

Με υπευθυνότητα και σε ένα πλήρως εξοπλισμένο περιβάλλον αντιμετωπίζονται όλα τα αγγειακά περιστατικά με λεπτομερή και φιλική αντιμετώπιση που δεν αφήνει καμία απορία των ασθενών αναπάντητη.

Με πολυετή εμπειρία τόσο στις κλασσικές μεθόδους όσο και στις σύγχρονες τεχνικές εμπνέει άμεσα την εμπιστοσύνη και σας καθοδηγεί με ασφάλεια στην ιδανική λύση παρέχοντας οριστική θεραπεία.

Ωράριο λειτουργίας :

Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 20:00

Για ραντεβού καλέστε καθημερινά στο 210-7474184, για έκτακτα περιστατικά καλέστε στο 6944542664

Επικοινωνία εδώ

Λέξεις κλειδιά:

αγγειολόγος

αγγειολόγοι μετροπόλιταν

αγγειοχειρουργοί μετροπόλιταν

αγγειοχειρουργοί αθήνα

αγγειοχειρουργός

αγγειολόγοι

αγγειολόγοι αθήνα

αγγειοχειρουργοί

 

https://youtu.be/zjXJY_6M_6U

Summary
Ελευθερίου - ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΔΡ. Γ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
Name
Αγγειοχειρουργός Δρ. Γ. Ελευθερίου
Website
Job Title
Διευθυντής Αγγειοχειρουργικής Metropolitan Hospital
Company
ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ
Address
ΚΗΦΙΣΙΑΣ 18,
11526