/Πείτε αντίο στους κιρσούς στο Αγγειοχειρουργικό Αθηνών
DWF8o9fXUAEAe6  - Πείτε αντίο στους κιρσούς στο Αγγειοχειρουργικό Αθηνών

Πείτε αντίο στους κιρσούς στο Αγγειοχειρουργικό Αθηνών

Γράφει:
Ο Δρ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
Αγγειοχειρουργός – Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Αθηνών,
Διευθυντής Αγγειοχειρουργός στo Metropolitan Hospital 

DWF8o9fXUAEAe6  300x180 - Πείτε αντίο στους κιρσούς στο Αγγειοχειρουργικό ΑθηνώνΟι κιρσοί είναι μια συχνή κατάσταση που επηρεάζει πολλούς ανθρώπους, ειδικά με την πάροδο της ηλικίας. Ενώ αυτές οι φλέβες είναι συχνά απλώς ένα αισθητικό πρόβλημα, μπορούν επίσης να προκαλέσουν δυσφορία και πόνο, καθιστώντας δύσκολη την εκτέλεση καθημερινών δραστηριοτήτων. Ευτυχώς, υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές θεραπείας για να βοηθήσουν στην ανακούφιση αυτών των συμπτωμάτων και των πιθανών επιπλοκών.

Η ομάδα των αγγειοχειρουργών μας ειδικεύεται στη θεραπεία των κιρσών, παρέχοντάς σας τη φροντίδα και την προσοχή που χρειάζεστε για να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας. Δείτε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε:

Διάγνωση και Αξιολόγηση

Το πρώτο βήμα στη θεραπεία των κιρσών είναι να προσδιοριστεί η υποκείμενη αιτία της πάθησης. Στο Αγγειοχειρουργικό Αθηνών, χρησιμοποιούμε προηγμένες διαγνωστικές τεχνικές για να αξιολογήσουμε την υγεία των φλεβών σας και να καθορίσουμε την καλύτερη πορεία θεραπείας. Η ομάδα μας θα αφιερώσει χρόνο για να κατανοήσει τα συμπτώματά σας και το ιατρικό ιστορικό σας και να πραγματοποιήσει μια λεπτομερή φυσική εξέταση για να εξασφαλίσει ακριβή διάγνωση.

Μη χειρουργικές επιλογές θεραπείας

Σε πολλές περιπτώσεις, οι κιρσοί μπορούν να αντιμετωπιστούν με μη χειρουργικές μεθόδους. Στο Αγγειοχειρουργικό Αθηνών, προσφέρουμε μια σειρά από μη επεμβατικές θεραπείες, όπως:

  • Κάλτσες συμπίεσης για τη βελτίωση της ροής του αίματος
  • Αλλαγές στον τρόπο ζωής, όπως η άσκηση και η απώλεια βάρους, για τη μείωση των συμπτωμάτων
  • Σκληροθεραπεία, μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία που περιλαμβάνει την ένεση ενός διαλύματος στις πληγείσες φλέβες για να τις κλείσει

Επιλογές χειρουργικής θεραπείας

Για πιο σοβαρές περιπτώσεις κιρσών, μπορεί να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση. Η ομάδα των εξειδικευμένων αγγειοχειρουργών μας είναι εκπαιδευμένη για να εκτελέσει μια σειρά διαδικασιών για την αφαίρεση ή το κλείσιμο των κατεστραμμένων φλεβών. Οι διαδικασίες αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • Ενδοφλεβική θεραπεία με λέιζερ (EVLT), η οποία χρησιμοποιεί ενέργεια λέιζερ για να κλείσει την προσβεβλημένη φλέβα
  • Περιπατητική φλεβεκτομή, μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία που περιλαμβάνει την αφαίρεση της προσβεβλημένης φλέβας μέσω μικρών τομών
  • Υψηλή απολίνωση και απογύμνωση φλεβών, μια χειρουργική διαδικασία που περιλαμβάνει την αφαίρεση της κατεστραμμένης φλέβας μέσω μικρών τομών

Γιατί να επιλέξετε το Αγγειοχειρουργικό Αθηνών;

Στο Αγγειοχειρουργικό Αθηνών, κατανοούμε τον αντίκτυπο που μπορούν να έχουν οι κιρσοί στην ποιότητα ζωής σας και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να βρείτε την καλύτερη θεραπεία για εσάς. Η ομάδα των εξειδικευμένων αγγειοχειρουργών μας είναι αφοσιωμένη στην παροχή εξατομικευμένων επιλογών φροντίδας και θεραπείας για την κάλυψη των προσωπικών αναγκών σας. Χρησιμοποιούμε τις τελευταίες τεχνικές και τεχνολογία για να εξασφαλίσουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους ασθενείς μας.

Συμπέρασμα

Εάν πάσχετε με κιρσούς, μην τους αφήσετε να επηρεάζουν την ποιότητα της ζωής. Στο Αγγειοχειρουργικό Αθηνών, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε ανακούφιση από τα συμπτώματά σας και να βελτιώσετε τη συνολική ποιότητα ζωής σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο 210-7474184 για να προγραμματίσετε μια διαβούλευση με έναν από τους αγγειοχειρουργούς μας και να κάνετε το πρώτο βήμα για την ανακούφιση και την οριστική αντιμετώπιση των κιρσών σας.