/Κιρσοί κάτω άκρων αιτίες, πρόληψη και θεραπεία
veins 760x490 - Κιρσοί κάτω άκρων αιτίες, πρόληψη και θεραπεία

Κιρσοί κάτω άκρων αιτίες, πρόληψη και θεραπεία

ΚΙΡΣΟΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ:

Ο Δρ. Γ. Ελευθερίου, #Αγγειοχειρουργός, Διευθυντής Αγγειοχειρουργικής στο #Metropolitan #Hospital, ζωντανά στον #Skai και στην εκπομπή “Αταίριαστοι” απαντά στο τι προκαλεί τους κιρσούς των κάτω άκρων, πως μπορούμε να τους προλάβουμε και ποια είναι η σύγχρονη #θεραπεία τους. (Laser, RF ablation, σκληροθεραπεία, σαφηνεκτομή)

Oι κιρσοί είναι μια συχνή πάθηση που μπορεί να προκαλέσει δυσφορία, πόνο, πρήξιμο, κράμπες και δυσμορφία στα πόδια σας. Ενώ είναι συνήθως αβλαβείς, μπορούν μερικές φορές να οδηγήσουν σε πιο σοβαρά προβλήματα υγείας εάν αφεθούν χωρίς θεραπεία. 

Ο Δρ. Γεώργιος Ελευθερίου, Διευθυντής Αγγειοχειρουργός στο Metropolitan Hospital, με πολυετή εμπειρία στη φροντίδα των ασθενών, μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τι προκαλεί τους κιρσούς, πώς αντιμετωπίζονται, τις πιθανές επιπλοκές τους και τα μέτρα που μπορείτε να λάβετε για την πρόληψη ή την οριστική θεραπεία αυτής της πάθησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη και να κάνετε το πρώτο βήμα προς την καλύτερη υγεία των ποδιών σας.

Summary
Title
Κιρσοί κάτω άκρων αιτίες, πρόληψη και θεραπεία
Description

Ο Δρ. Γ. Ελευθερίου, #Αγγειοχειρουργός, Διευθυντής Αγγειοχειρουργικής στο #Metropolitan #Hospital, ζωντανά στον #Skai και στην εκπομπή "Αταίριαστοι" απαντά στο τι προκαλεί τους κιρσούς των κάτω άκρων, πως μπορούμε να τους προλάβουμε και ποια είναι η σύγχρονη #θεραπεία τους. (Laser, RF ablation, σκληροθεραπεία, σαφηνεκτομή)